Tietosuojaseloste

Rekisteriseloste ( henkilötietolaki 523/99 10§)

Rekisterin pitäjä

Ranuan Lemmikkitarvike (2333641-2)

Rieskalantie 1

97715 Raiskio

ranuan.lemmikkitarvike@gmail.com

040 584 8166

Yhteyshenkilö: Maria Mäkelä

Rekisteri: Ranuan Lemmikkitarvikkeen asiakasrekisteri

Rekisteriä käytetään ainoastaan Ranuan Lemmikkitarvikkeen verkkokaupan ja asiakkaan välisen asiakassuhteen ylläpitoon, sekä asiakaspalvelun laadun parantamiseen siinä suhteessa joka on sopivaa ja tarpeellista. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

Rekisterin sisältö

Etunimi, sukunimi, maa/alue, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle, asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Tietojen luovutus

Ranuan Lemmikkitarvikkeen verkkokaupan tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Jos pyydät salasanan palauttamista, IP-osoitteesi liitetään mukaan palautussähköpostiisi.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Tietojen suojaaminen

Rekisterin tietoja käsitellään palvelimella, joka on suojattu salasanalla. Palvelimen käyttöoikeus vain nimetyllä henkilöllä.